Fotografie Nunta

Ne place să surprindem în fotografiile noastre emoțiile naturale ale personajelor principale, în cea mai importantă zi a vieții lor. Nunta este privită într-o perspectivă creativă.

Fotografie Botez

Amintirile de la botez, primul eveniment din viața micuților voștri, sunt neprețuite. Peste ani, veți privi aceste fotografii cu iubire, cu plăcere și cu lacrimi în ochi.

Foto Love Story

Ați decis data nunții și vreți să celebrați asta printr-o ședință love story specială. Mai mult, vă obișnuiți cu aparatul foto, iar în ziua nunții veți fi mult mai relaxați.

Foto after wedding

Puteți retrăi emoțiile nunții, dar fără stresul organizării, într-o ședință foto after wedding, într-un loc special. Fără să fiți cu ochii pe ceas, ci doar să vă priviți cu iubire, bucurie și sinceritate.

Foto de familie

Nu aștepta ”ocaziile speciale” pentru a avea amintiri cu familia ta și nu te baza doar pe pozele din telefon! Fă periodic ședințe foto la care să te uiți cu drag peste ani.

Ședințe de Crăciun

O dată pe an, în luna decembrie, studioul nostru din Ploiești îmbracă haine de sărbătoare și se umple de bucuria Crăciunului. Recunoaștem! Este perioada noastră preferată din an!