Fotograf nunta


In rolul de fotograf nunta, ne place să surprindem prin obiectivul aparatului foto emoțiile naturale ale personajelor principale, în cea mai importantă zi a vieții lor! Nunta este privită într-o perspectivă autentică, spectaculoasă și creativă!

Fotografia de nuntă este prima și cea mai mare pasiune a noastră. Ne plac emoția, agitația, bucuria din ziua nunții. Suntem alături de cuplurile noastre încă de la pregătiri și până la finalul petrecerii. Uneori, suntem cei care petrec cel mai mult timp alături de ei și suntem, totodată, și stiliști, și prieteni, și psihologi.

Deși un fotograf nunta stă în background, avem grijă să nu pierdem niciun moment important, dar pentru acest lucru avem nevoie și de colaborarea mirilor, wedding plannerului sau a celor care au pregătit ceva special pentru ziua nunții.

Așadar, pregătirile reprezintă momentul în care ne întâlnim pentru prima dată. Sfatul nostru este ca ele să aibă loc într-un loc cât mai aerisit și luminos, în care să aveți alături doar persoanele foarte apropiate.

Fotograf Nunta

PRET: DE LA 1000 EURO


  1. Prezența unui fotograf pe toată perioada evenimentului: pregătirea mirilor, cununia religioasă, ședința foto din ziua nunții și petrecerea la restaurant.
  2. Fotografie aeriană cu dronă;
  3. Fotograf secundar;
  4. Ședință after wedding;
  5. Minim 900 fotografii livrate online într-o galerie de unde le puteți descărca la calitatea cea mai bună, dar puteți folosi link-ul și pentru a share-ui fotografiile cu familia și prietenii;
  6. Fotografiile predate pe un stick USB;
  7. Album FOTO-CARTE – 30 x 30 cm, 20 pagini, design personalizat.

fotograf nunta

O parte foarte importantă și la care noi ținem foarte mult, așa că vă sfătuim să îi acordați cel puțin o oră. Desigur, în cazul în care programul nu vă permite, cel mai bine este să vă gândiți la o ședință after wedding, ca să nu vă mai stresați în ziua nunții. Vom face fotografiile de preferat afară, iar locul contează mai puțin. Vă asigurăm că prin obiectiv camerei lucrurile se văd diferit și ne putem folosi de orice colțișor are arată bine pentru a face poze minunate.

Ceremonia religioasă este, de obicei, cea mai emoționantă parte a zilei. Încercați să vă conectați la moment, pentru că noi vom surprinde orice lacrimă, orice privire, orice trăire.

Iar apoi… let’s party! Pentru a imortaliza cele mai frumoase clipe, ne place să ne pierdem printre invitați sau să stăm un pic mai departe, pentru a vă lăsa spațiul de care aveți nevoie pentru a fi voi înșivă, pentru ca toată lumea să se poarte așa cum o face în mod obișnuit.

fotograf nunta

Edităm apoi fotografiile și vi le predăm în aproximativ 60 de zile, dar vă dăm un mic preview  la doar câteva zile după nuntă, ca să vă bucurați de ele.

Let’s have a wedding!

fotografie-nunta