Despre Noi


Suntem Mirela și Mihai, fotografi, soț și soție, prieteni, părinți.

”Vrem să ne uităm la fotografii, peste ani, împreună cu copiii noștri și ei să vadă cât de mult ne-am distrat în ziua nunții”

Asta ne spun multe cupluri cu care lucrăm. Iar buna dispoziție nu poate fi surprinsă în fotografii decât dacă este naturală. De aceea insistăm să nu regizăm momentele, ci chiar să le trăiți. Și să aveți încredere că noi le vom surprinde.

O mare parte din inspirația noastră în fotografie vine din propria experiență. Și noi am fost în situația voastră și ținem minte nesiguranța pe care o simțeam în fața camerei foto. Așa că ne dorim să vă facem să vă simțiți confortabil, să zâmbiți sincer, să vă arătați sentimentele exact așa cum le trăiți. Numai în acest fel fotografiile noastre vor transmite emoție și vor spune povestea reală a evenimentului vostru.

Din 2012 fotografiem cele mai frumoase evenimente din viața oamenilor. Ne dorim să creăm o poveste, nu doar o poză reușită. Pentru noi, este important să surprindem în fotografii toată iubirea, emoția sau teama din ziua voastră importantă.

De aceea, stilul nostru este unul fotojurnalistic, adică imortalizăm ziua așa cum decurge ea. Surprindem clipele importante de undeva din fundal, fără să regizăm emoția sau să intervenim în desfășurarea evenimentelor.

La ședința foto, însă, aranjăm un pic pozele. Adică vă ajutăm să vă relaxați cu povestiri sau glume, căutăm lumina și cadrul perfecte, vă punem în cele mai potrivite poziții, încercând să scoatem acele fotografii care vă reflectă personalitatea. Nu vrem ca amintirile voastre să fie la fel ca ale prietenilor voștri, pentru că fiecare aveți propriul stil.

Ne bazăm pe camere și obiective profesionale, de cea mai bună calitate. Dar experiența este cea care ne oferă liniștea de care avem nevoie pentru a crea imagini cu adevărat memorabile. Sincer, am trecut prin atât de multe provocări în cei peste 10 ani de fotografie de evenimente(+experiența din televiziune, jobul nostru până în urmă cu câțiva ani), încât am învățat să ne adaptăm oricărei situații.

Mai presus de toate, dragostea voastră este atât de importantă încât merită să fie documentată cu grijă.


Suntem nerăbdători să cunoaștem și povestea voastră de iubire, iar apoi să o imortalizăm în fotografii de care să vă bucurați toată viața. Este o onoare pentru noi să vă lăsați amintirile pe mâinile noastre.
Noi locuim în Prahova, în apropiere de Ploiești, dar venim oriunde în țară sau în străinătate pentru evenimentul vostru. Ne găsiți mereu aici sau pe conturile noastre de pe rețelele de socializare.

Vă îmbrățișăm cu drag!
Mirela și Mihai