Fotograf botez

Venirea pe lume a unui copil este cea mai mare bucuria din viața unui om! Ziua în care noul suflet este botezat este una plină de emoții pentru noii părinți, pe care noi adorăm să le surprindem prin obiectivul aparatului foto.

Nașterea unui copil reprezintă startul unei noi vieți, iar prin botez sărbătorim acest moment fericit. Toate pregătirile, toate întrebările, toate emoțiile vor face din această zi una specială. Un fotograf de botez va privi totul cu claritate și obiectivitate, pentru ca apoi tu, părintele emoționat, să vezi toată povestea. Lacrimile din ochii bunicilor, teama nașilor și grija părinților. Pe toate le fotografiem.

Vă amintiți fotografiile voastre de când erați mici? Celebrele poze pe care le privim acum cu drag și cu zâmbetul pe buze. Asta vor avea și copiii voștri, doar că la calitatea din 2022. Așadar, în ziua botezului, avem trei momente importante: ședința foto cu bebe, botezul creștinesc și petrecerea. Hai să vorbim pe scurt despre fiecare.

Fotograf Botez

PRET: DE LA 400 EURO


  1. Prezența unui fotograf pe toată perioada evenimentului: ședința foto dinainte de botez, botezul creștinesc și petrecerea la restaurant.
  2. Fotografie aeriană cu dronă;
  3. Fotograf secundar;
  4. Ședință after wedding;
  5. Minim 500 fotografii livrate online într-o galerie de unde le puteți descărca la calitatea cea mai bună, dar puteți folosi link-ul și pentru a share-ui fotografiile cu familia și prietenii;
  6. Fotografiile predate pe un stick USB;
  7. Album FOTO-CARTE – 20 x 20 cm, 20 pagini, design personalizat.

Oferta se poate personaliza în funcție de eveniment, prezența fotografului putând fi limitată doar la ședința foto și biserică.


Ședința foto cu bebe se face, de obicei, înainte de botezul religios. Durează maxim o oră, timp în care fotografiem băiețelul sau fetița, creăm amintiri cu bebe, mami și tati, dar și cu alte personaje importante: nași, bunici, unchi, mătuși etc. Cel mai important este ca cel mic să fie hrănit și odihnit, pentru a suporta toată atenția îndreptată asupra sa. La rândul nostru suntem părinți și știm cât de mult înseamnă ca bebe să se simtă confortabil.

fotograf botez ploiesti
fotograf botez ploiesti

Botezul creștinesc este, de obicei, cea mai emoționantă parte a zilei. Vom fi acolo să surprindem toate emoțiile voastre, precum și toate momentele pline de însemnătate ale slujbei.

fotograf botez pret

Iar apoi… let’s party! Pentru a imortaliza cele mai frumoase clipe, ne place să ne pierdem printre invitați sau să stăm un pic mai departe, pentru a vă lăsa spațiul de care aveți nevoie pentru a fi voi înșivă, pentru ca toată lumea să se poarte așa cum o face în mod obișnuit.

fotograf botez ploiesti pret

Edităm apoi fotografiile și vi le predăm în aproximativ 60 de zile, dar vă dăm un mic preview  la doar câteva zile după nuntă, ca să vă bucurați de ele.

Let’s have a party!

fotografie-nunta