Fotograf botez

Venirea pe lume a unui copil este cea mai mare bucuria din viața unui om! Ziua în care noul suflet este botezat este una plină de emoții pentru noii părinți, pe care noi adorăm să le surprindem prin obiectivul aparatului foto.

Nașterea unui copil reprezintă startul unei noi vieți, iar prin botez sărbătorim acest moment fericit. Toate pregătirile, toate întrebările, toate emoțiile vor face din această zi una specială. Un fotograf de botez va privi totul cu claritate și obiectivitate, pentru ca apoi tu, părintele emoționat, să vezi toată povestea. Lacrimile din ochii bunicilor, teama nașilor și grija părinților. Pe toate le fotografiem.

Vă amintiți fotografiile voastre de când erați mici? Celebrele poze pe care le privim acum cu drag și cu zâmbetul pe buze. Asta vor avea și copiii voștri.

Așadar, în ziua botezului, avem trei momente importante: ședința foto cu bebe, botezul creștinesc și petrecerea. Hai să vorbim pe scurt despre fiecare.

Fotograf Botez

PRET: DE LA 500 EURO


  1. Prezența unui fotograf pe toată perioada evenimentului: ședința foto dinainte de botez, botezul creștinesc și petrecerea la restaurant.
  2. Minim 500 fotografii prelucrate, livrate în galerie online privată valabilă 5 ani.
  3. Album 20 x 20 cm (20×40 cm deschis) cu 30 pagini și copertă din piele naturală sau textil premium.

Oferta se poate personaliza în funcție de eveniment, prezența fotografului putând fi limitată doar la ședința foto și biserică.


Ședința foto cu bebe se face, de obicei, înainte de botezul religios. Durează aproximativ o oră, timp în care fotografiem băiețelul sau fetița, creăm amintiri cu bebe, mami și tati, dar și cu alte persoane importante: nași, bunici, unchi, mătuși etc. Cel mai important este ca cel mic să fie hrănit și odihnit, pentru a suporta toată atenția îndreptată asupra sa. La rândul nostru suntem părinți și știm cât de mult înseamnă ca bebe să se simtă confortabil.

Botezul creștinesc este, de obicei, cea mai emoționantă parte a zilei. Vom fi acolo să surprindem toate emoțiile voastre, precum și toate momentele pline de însemnătate ale slujbei.

Iar apoi… let’s party! Pentru a imortaliza cele mai frumoase clipe, ne place să ne pierdem printre invitați sau să stăm un pic mai departe, pentru a vă lăsa spațiul de care aveți nevoie pentru a fi voi înșivă, pentru ca toată lumea să se poarte așa cum o face în mod obișnuit.

Edităm apoi fotografiile și vi le predăm în aproximativ 60 de zile.

Let’s have a party!

fotografie-nunta