Botez Daria

Botez Daria

Pandemia de Covid-19 a dat peste cap planurile celor care au devenit părinți anul acesta. Mulți și-ar fi dorit să sărbătorească botezul alături de cât mai multe persoane, dar restricțiile i-au împiedicat. Așa a fost și cazul Loredanei și Radu, care au devenit părinții Dariei pe 13 martie, când România era pe punctul de a fi închisă. Dar s-au repliat repede și au găsit o modalitate tare drăguță de a se bucura de această zi deosebită. În mijlocul naturii, la Lacul Verde, Daria a fost sărbătorită de apropiați. A fost înconjurată de emoții, iubire și gânduri bune. Până la urmă, asta e tot ce contează :)

Botezul Dariei <3
Iulie 2020
Lacul Verde, Zahanaua
Biserica Maica Precista, Ploiești
Botezul lui Vlad

Botezul lui Vlad

Botezul lui Vlad 💙
👶👪
Cea mai mare bucurie a noastră este când foștii miri vor să le fim alături și la botezul copiilor! Este confirmarea muncii noastre!

Fotografi: Mirela & Mihai Oprea

Freya Maria

Freya Maria

Detalii:

Loredana a rămas așa cum o știam când a plecat din țară – frumoasă, un piiiic nebună, dar și cu un suflet la fel de mare ca zâmbetul ei! Sunt sigură că o să fie o mamă minunată pentru Freya!
Ne-am bucurat să fim alături de Lori și Florin și la botezul micuței lor, după ce ne-au ales pe noi și pentru pozele nunții lor!
Vă iubim!
Martie 2019
Fotografi: Mirela și Mihai Oprea

butonsuna pus in index.php din tema