Pregătirile din ziua nunții. Motiv de stres sau de relaxare?

Jan 18, 2020

Unul dintre subiectele cele mai dezbătute referitoare la ziua nunții este locul în care vor avea loc pregătirile mirilor. Acasă la fiecare, înconjurat de lucrurile familiare și îndrăgite, dar de multe ori într-un spațiu limitat? Sau într-o cameră de hotel impersonală, dar cu lumină și decor perfecte pentru fotografii de calitate? Indiferent ce alegeți, de un lucru trebuie să țineți neapărat cont: pregătirile nu trebuie să fie un motiv de stres, dimpotrivă. Vă aranjați pentru cel mai fericit moment al vieții voastre, așa că alegeți ce vă face fericiți și relaxați.

De-a lungul celor peste 10 ani de experiență în domeniul fotografiei de nuntă, am avut miri care s-au pregătit în apartamente mici, în case superbe sau în camere de hotel perfect aranjate. De fiecare dată am încercat să folosim spațiul așa cum am știut mai bine pentru a scoate fotografii pe stilul nostru. N-o să vă mințim, atunci când spațiul nu ne permite, uneori mai mutăm mobila, mai scoatem din cadru elemente de decor sau chiar renunțăm pe moment la a fotografia detaliile dorite, urmând să le scoatem în evidență de-a lungul zilei, în alte locuri.

Știm că pentru voi e un stres atunci când vă gândiți că poate nu aveți cel mai potrivit loc pentru a face pozele așa cum arată moodboard-ul de pe Pinterest. Dar un fotograf bun vede lucrurile diferit de cum le vedeți voi: un colțișor în care lumina pică perfect, textura sau culoarea unei uși, un perete de contrast și multe altele pot fi fundalul perfect pentru poze reușite.

E adevărat, o cameră bine luminată, aerisită, aranjată cu bun gust ajută mereu. Parcă e un sentiment de ușurare când pregătirile au loc pe un teren neutru. Mirii sunt mai relaxați, iar asta se vede în poze. O mireasă fără griji este o mireasă fericită!

Noi vă sfătuim ca, indiferent de locul pe care îl alegeți pentru a vă pregăti pentru ziua cea mare, să țineți cont de următoarele aspecte:

  • Să fie un spațiu în care să pătrundă cât mai multă lumină naturală
  • Să fie curat și puțin încărcat
  • Să conțină elemente personale(fotografii, flori etc.)

La final vă invităm să vedeți câteva fotografii realizate de noi de-a lungul timpului, în diferite spații. Dacă aveți întrebări, le așteptăm cu drag. Iar pentru rezervări vă invităm să completați formularul din josul  primei pagini sau să ne dați un email la contact@mirelasimihai.ro

butonsuna pus in index.php din tema