Lasă-te purtat de magia momentelor din cea mai importantă zi!

”Vrem să ne uităm la fotografii, peste ani, împreună cu copiii noștri și să vadă și ei cât de mult ne-am distrat în ziua nunții”!

Asta ne spun multe cupluri cu care creăm emoții și amintiri. Iar fericirea nu poate fi surprinsă în fotografii decât dacă este autentică și naturală. De aceea insistăm să nu regizăm momentele, ci chiar să le trăiți și să aveți încredere că noi le vom surprinde în esența lor.

 

O mare parte din inspirația noastră în fotografie vine din propria experiență. Și noi am fost în situația voastră și ținem minte nesiguranța pe care o simțeam în fața camerei foto. Așa că ne dorim să vă facem să vă simțiți confortabil, să zâmbiți sincer, să vă arătați sentimentele exact așa cum le trăiți. Numai în acest fel fotografiile noastre vor transmite emoție și vor spune povestea reală a evenimentului vostru.

Suntem Mirela și Mihai, fotografi, soț și soție, și împreună cu voi spargem mitul fotografiilor forțate și crispate!

Suntem nerăbdători să cunoaștem și povestea voastră de iubire pe care s-o cuprindem în cele mai reușite fotografii și video-uri!

Deși pasiunea noastră este fotografia, pentru evenimentele voastre colaborăm cu videografi pricepuți și pasionați la fel de tare ca noi, pentru a reda și în format video toată emoția și fericirea din ziua cea mare! Cum s-ar auzi altfel râsul cu gura până la urechi sau DA-ul din inimă?

Așteptăm să ne surpindeți cu iubirea voastră!

Completează formularul de mai jos și beneficiază de discount-ul de 200 euro!